Over mij

Over mij

Hi, mijn naam is Audrey en ik help ondernemers in de Beauty & Lifestyle branche met het stylen, fotograferen en bewerken van foto’s voor social media, website of webshop. En dat heel makkelijk met de smartphone.

Mijn verhaal

Ik maakte altijd zelf foto’s voor social media en website voor mijn praktijk in Maastricht. Ik vond dat ik meer mijn eigen ding kwijt kon in het zelf fotograferen van mijn producten en verhaalfoto’s dan alleen gebruik te maken van foto’s van leveranciers. Het straalde naar mijn idee niet uit wat ik graag wou laten zien over mijn praktijk.

Ik gebruikte mijn spiegelreflexcamera en smartphone om foto’s te maken. Ik vond het zo leuk en besloot om meer te leren over fotografie. Ik deed privétrainingen, groeps- en online trainingen, leerde veel via boeken/internet en ging naar school 1 dag per week. Daar leerde ik veel verschillende dingen fotograferen.

Als ik vrij werk moest inleveren, waren dat altijd foto’s van mijn producten of andere dingen binnen mijn praktijk. Zo specialiseerde ik mij steeds verder in het maken van sfeervolle productfoto’s.

Over mij

Ik hoorde om mij heen van verschillende Beautycollega’s en andere mensen die een social mediakanaal beheren dat ze veel moeite hadden om zelf mooie foto’s te maken. Daarom heb ik deze training gemaakt. Ik kijk ernaar uit om jou te kunnen helpen met het maken van foto’s!

Om je op weg te helpen, heb ik alvast 2 gratis sfeervolle stockfoto’s voor jou. Je mag ze gebruiken op je social media kanalen. Je kunt de download starten beneden aan de pagina.